Spam

SPAM
Er zijn de afgelopen week enkele klachten binnengekomen dat wij u spammen, en dat willen wij zeker niet. Wij hebben zelf ook een hekel aan spam. En omdat wij niet door u als spammer willen worden aangemerkt, volgt hier een kleine uitleg hoe u zich in 2 klikken van deze nieuwsbrief kan afmelden. Mocht u deze nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan vragen wij u beleefd om zich af te melden via de link onderaan de pagina. (bij het kopje Afmelden/Updaten) U komt dan op uw persoonlijke pagina waar u met 1 klik uw account kan verwijderen. U doet dat door op de link te klikken: Verwijder mijn account, ik wil niet langer de nieuwsbrief ontvangen.
U zult dan in de toekomst geen nieuwsbrief meer van ons ontvangen.


Vrijdag 11 november.
Tangosalon diner dansant met performance van Charlotte Baines & mystery guest. 18.00 – 01.00 uur, entree € 7,- driegangenmenu incl. entree € 25,-ook leuk voor niet-tangodansers!

Zondag 13 november
CD-single Presentatie ‘Bad Bad Franklin Brown’ & Big Band ‘Aristo’
Franklin Brown presenteert zijn single ‘me again’ een van de soundtracks uit de film ‘de Heineken ontvoering. Big Band ‘Aristo’ olv Fred van Straten 15.00 uur, entree gratis.


 
 
[afmelden]
[disclaimer]

[reclame]