Locatie Familiedag

 

Zoekt u een geschikte locatie voor een familiedag?

Een familiedag wordt bijzonder als u een geschikte locatie daarvoor heeft. Wij krijgen hierover vaak vragen. En ja, de ruimte is geschikt voor iedereen: van jong tot oud van mobiel tot rolstoeltgangers. Met iedereen is rekening gehouden!

Vaak is het zo dat mensen op zoek zijn naar een locatie voor een familiedag dat voor iedereen geschikt is. Dit is bij het Meterhuis het geval: onze gasten kunnen zitten, staan, aan de bar hun drankjes bestellen, rondlopen of even lekker buiten zitten zonder het contact te verliezen met binnen. Dat maakt Het Meterhuis tot een unieke locatie voor een familiedag: iedereen heeft plezier.

Het uniek van onze ruimte is onze akoestiek. U kunt genieten van een heerlijk achtergrondmuziekje of als u kiest voor een bandje, of uw kleinkinderen treden op dan is dat voor iedereen hoorbaar zonder dat de gesprekken moeten stilvallen. Dit is werkelijk uniek voor een dergelijke ruimte!

En denkt u ook eens aan de parkeergelegenheid: op 50 meter afstand en zelfs nog tot voor de deur kan geparkeerd worden zonder dat uw gasten er last van hebben. Dit betekent dat Het Meterhuis uitstekend geschikt is als locatie voor uw familiedag! Informeer eens naar de mogelijkheden! Wij staan u altijd graag te woord!

Nieuws berichten

19-02-2017
Quintet Boggy Ground... Be there!
Lees meer

 
Global settings