Wilt u trouwen in Haarlem?

 

Trouwen in Haarlem is letterlijk en figuurlijk een feest. Elke trouwlocatie in Haarlem heeft zijn unieke eigenschappen. Wat dacht u van de prachtige Gravenzaal in het Stadhuis, de Librije of bijvoorbeeld trouwen in de Grote of St. Bavokerk? Op de website van gemeente Haarlem kunt u uitgebreid kennis maken met een voor u perfecte trouwlocatie in Haarlem.

Trouwen met feest, diner of liever een gezellig samenzijn?
Het Meterhuis is uitermate geschikt om van uw bruiloft een onvergetelijk feest te maken. Net buiten het drukke stadsgevoel maar zeer gunstig gesitueerd ten opzichte van de uitvalswegen met volop parkeergelegenheid op 50 meter lopen.

Samen met u stellen we een diner samen. Al uw wensen aangaande uw trouwlocatie Haarlem kunnen bij het Meterhuis vervuld worden. We hebben geen vaste programma’s, stellen geen voorwaarden. Het is immers uw dag! We doen er alles aan om deze dag , samen met u, tot een onvergetelijke te maken. Het Meterhuis staat bekend om de intieme sfeer. Het restaurant is sfeervol en hip! Onze chef kok staat bekend om zijn heerlijke eten en de opmaak is zeer feestelijk.

Wilt u liever eerst even kijken?
Wij kunnen ons voorstellen dat u eerst even wilt kijken. Natuurlijk kan dat. Wij beseffen dat uw bruiloft een dag gaat worden om nooit meer te vergeten. Hierbij hoort natuurlijk feestelijke sfeer waarbij u zorgeloos kunt genieten van al uw gasten, ambiance, muziek, diner of receptie. Hierdoor wordt trouwen in Haarlem pas echt leuk!

Wij hebben voor u enkele referenties geplaatst. Misschien wordt het daardoor voor u nog makkelijker om de keuze te maken

Jan en Annemieke uit Overveen:
Wij waren op zoek naar een sfeervolle trouwlocatie in Haarlem waar we onze persoonlijke wensen konden uiten om van onze bruiloft een onvergetelijk trouwfeest te maken en waar al onze gasten goed konden parkeren. Dit is gelukt! Naast dat het natuurlijk heel leuk was om te vieren dat we getrouwd zijn met elkaar was het Meterhuis fantastisch. Mooie plek, bijzonder sfeervol restaurant, enthousiast personeel en ook nog eens betaalbaar.

Bram en Evelien uit Haarlem:
Wij waren op zoek naar een intieme trouwlocatie in Haarlem om met onze familie en vrienden te dineren. Na lang zoeken ontdekten we het Meterhuis en we waren meteen verkocht. Het heerlijke eten, de gezellige sfeer aan het Spaarne en de mogelijkheid om bijzonder sfeervolle foto’s te maken hebben van onze trouwdag een onvergetelijke dag gemaakt. Helaas trouwen wij maar een keer, maar anders zouden we weer voor Het Meterhuis kiezen!

Rietje en Rob (vijftig jaar getrouwd):
Het Meterhuis was voor ons een fijne feestlocatie om ons vijftig jarige huwelijk te vieren met familie en vrienden. Rolstoeltoegankelijk. Lekker en betaalbaar eten. Je hoeft er niet de stad voor in terwijl het Meterhuis toch heel dicht bij het centrum is. Gratis parkeren is immers altijd heel fijn. Voor ons is het Meterhuis helemaal bijzonder omdat mijn man vroeger in de oude Droste fabriek heeft gewerkt. Heel speciaal om te zien wat je allemaal kunt doen met een oude fabriek. Een dag om te onthouden. Deze trouwlocatie in Haarlem kan ik iedereen aanraden. Helemaal als je het Droste terrein nog kent van vroeger!

U ziet het, wat u ook van plan bent: trouwen in Haarlem, aansluitend een heerlijk feest met of zonder muziek, alles is mogelijk bij het Meterhuis.

Een duo, een band of een heel orkest?
Wist u dat wij u kunnen helpen bij het kiezen van uw muziek? Het Meterhuis organiseert namelijk zelf regelmatig middagen waarbij bands zich presenteren. Hierdoor kunnen wij u uitstekend begeleiden in uw muziekkeuze. Wilt u liever een heel orkest? Zelfs dat is mogelijk. Het Meterhuis wordt geroemd om de akoestiek en er worden regelmatig clips opgenomen vanwege de authentieke en gezellige sfeer in het Meterhuis.

Uw bruiloft wordt pas echt een feest als u uw bruiloft wilt combineren met dineren, lunch of een receptie. Onze ruimtes kunnen wij zo indelen dat het helemaal geschikt is voor uw wensen. Met andere woorden: mocht u binnenkort trouwen in Haarlem, kom dan eens langs en neem een kijkje in onze fantastische fabriek!

Nieuws berichten

19-02-2017
Quintet Boggy Ground... Be there!
Lees meer

 
feestlocatie Haarlem | feestlocaties Haarlem | feest Haarlem