Vergaderen in Haarlem

 

Vergaderen in Haarlem Heeft u uzelf ook wel eens afgevraagd waar u nu echt eens kunt vergaderen in Haarlem? Wij weten het antwoord: Het Meterhuis! Regelmatig worden wij afgehuurd door organisaties, grotere en kleinere, die willen vergaderen in Haarlem.

Het Meterhuis ligt centraal, is eenvoudig te bereiken vanuit andere plaatsen en biedt ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. De zaal van het Meterhuis toveren wij om naar een locatie op maat. U kunt terecht met grote groepen maar ook als u met een klein groepje moet vergaderen in Haarlem dan is dat allemaal mogelijk.

Stap in een interessante en inspirerende ruimte om bijeen te komen! Overleggen en vergaderen kan heel saai zijn maar dat is het in het Meterhuis nooit! De geschiedenis van dit prachtige terrein, de nostalgie van de fabrieken, de industriële uistraling bieden altijd inspiratie aan onze bezoekers. Wij horen vaak terug hoe fijn het onze gasten hebben gehad om hier te zijn. Vergaderen in Haarlem is dus geweldig als u beseft dat u dit in Het Meterhuis kunt doen! 

Nieuws berichten

19-02-2017
Quintet Boggy Ground... Be there!
Lees meer

 
Global settings