Zaalhuur Haarlem

 

Bij het Meterhuis komt het zeer regelmatig voor dat er gevraagd wordt naar een leuke feestzaal in Haarlem. Hierop kunnen wij natuurlijk direct antwoorden dat het Meterhuis hiervoor geschikt is.

Het unieke van onze fabriek is dat de ruimte op welke manier dan ook altijd sfeervol blijft. Historisch, gezellig, aangenaam, warm en ruimtelijk zijn woorden die bij Het Meterhuis passen. Dit zorgt ervoor dat de ruimte van het Meterhuis zeer geschikt is voor zaalverhuur in Haarlem.

Het maakt ons niet uit waarvoor Het Meterhuis wordt afgehuurd, wij zorgen altijd voor onze unieke sfeer en kunnen desgewenst zorgen voor uw aankleding: van slingers tot muziek, van thema-feesten tot intieme sferen. Ons personeel is zeer ervaren en kunnen uw avond tot een echt feest maken. U zegt het maar.

Feestzaal Haarlem
Veel mensen vragen ons wel eens of de ruimte ook echt geschikt is voor een grote band of soms voor een orkest. Ze willen dan onze ruimte omtoveren voor een enorm knalfeest met daarbij een grote liveband. Ook dit is bij ons mogelijk. Sterker nog, de ruimte leent zich er helemaal voor. De sfeervolle tafels kunnen bijdragen aan een gezellig ambiance maar kunnen eenvoudig ook aan de kant gezet worden als de voeten van de vloer gaan. Hierdoor wordt het Meterhuis een feestzaal in Haarlem van formaat!

Lekker aan de bar hangen?
Als u op zoek bent naar een partij die openstaat voor zaalhuur in Haarlem, kom dan eens kijken. U zult zien dat in het Meterhuis een heerlijke bar aanwezig is. Overzichtelijk en vindbaar gesitueerd in de hoek waardoor mensen die graag even bijkomen van de dansvloer of gezellig een praatje willen maken, hier alle gelegenheid voor hebben. Wij hebben er voor gezorgd dat ieders wens voldaan kan worden door onze uitgebreide voorraad. De chef-kok zorgt voor een lekker hapje of een compleet verzorgd diner.

Zaalverhuur Haarlem een eenvoudige opgave?
Als u zich gaat oriënteren op zaalhuur in Haarlem, kijk dan nog eens rond op onze website. De foto’s geven weer hoe onze ruimte er uit kan zien. Uiteraard luisteren wij naar uw wensen en kunnen zelfs op het moment zelf anticiperen op onverwachte gebeurtenissen. Dit zorgt soms voor de meest fantastische hilarische momenten en soms voor onverwacht geluk. Dit is wat onze ervaring bijdraagt in uw keuze voor een geschikte locatie.

Zaalverhuur Haarlem is om de hoek bij Chocoase!
Het Meterhuis staat natuurlijk bekend om de zaalhuur in Haarlem. U kunt hier uitstekend terecht voor al uw feesten, borrels, partijen, vergaderingen of dansavonden. Hier kunt u dineren of snel even lunchen voordat u van start gaat maar wilt u liever in een geheel andere ambiance u voorbereiden op wat komen gaat? Boek dan uw tafel bij restaurant Chocoase, direct om de hoek, aan het Spaarne. Chocoase is gesitueerd in het andere gedeelte van de Drostefabriek en ademt een sfeer van romantiek en nostalgie uit. Kom heerlijk zitten aan het water of geniet in onze overdekte loggia van het uitzicht op de oude stad.

Nieuws berichten

19-02-2017
Quintet Boggy Ground... Be there!
Lees meer

 
Global settings